![]() |
|
|||||||
آغاز/تحویل سال نو ۱۳۸۹ شمسی در ایران : ساعت ۲۱ و ۲ دقیقه و ۱۳ ثانیه، شنبه ۲۹ اسفند هزار و سیصد و هشتاد و هشت ۱۳۸۸ - مصادف با ۲۰ مارچ ۲۰۱۰ میلادی
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#15 (permalink) |
|
برای دیدن ادامه مطلب لطفا ثبت نام کنید.
تو را نگاه میکنم که خفته ای کنار من پس از تمام اضطراب عذاب و انتظار من تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از تو حرف میزنم که گفتنی ترین تویی من از تو حرف میزنم شب عاشقانه میشود تو را ادامه میدهم همین ترانه میشود |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
[فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
تو را نگاه میکنم که خفته ای کنار من پس از تمام اضطراب عذاب و انتظار من تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از تو حرف میزنم که گفتنی ترین تویی من از تو حرف میزنم شب عاشقانه میشود تو را ادامه میدهم همین ترانه میشود |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
[فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط اعضا میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. برای ثبت نام کلیک کنید...] |
|
|
|
|
| این کاربران از A1000A برای این مطلب مفیدش تشکر کرده اند |
|
|
#20 (permalink) |
|
|
|
|
|
| این کاربران 3 برای این مطلب مفید از NEO تشکر کرده اند |
|
|
#21 (permalink) |
|
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تغییرات, جدید, مغناطیس |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|